Nieuws

Previous Next
  • 1
  • 2


2 + 1 PROMO
 

3 CD's kopen, 2 betalen!

Klik hier voor een lijst

met een MASSA titels

onder deze voorwaarde!

(Dit is een Excel file met de titels
alsook de spelregels. GO!)


GRAB BAGS
 

Verrassingspakketten

van 25 CD's aan

bodemprijzen!!

Klik hier voor meer info!

 

 


Wie zijn we... en wat doen we?

 

Metalzone bestaat uit een groep winkels die het beste leveren dat Rock en Metal te bieden hebben. Met onze activiteiten mikken we vooral op onze thuismarkt België. We verkopen CD's, DVD's, vinyl en hebben een ruim aanbod aan accessoires en kleding met onder meer T-shirts, hooded sweaters, boots, broeken, petjes, textielposters, patches enz.

In onze webshop leggen we ons toe op de verkoop van CD's, DVD's en vinyl. Om de rest van ons gamma te zien, ben je welkom in onze goede, oude winkels met muren, ramen, deuren enzomeer.

We hebben ook ons eigen label Shiver Records, opgericht in 1993.

Labels of verdelers die onze titels graag zouden aankopen, kunnen ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor groothandelprijzen.
Ruilen is ook mogelijk voor onafhankelijke bands, labels of distributeurs, dus mail ons gerust voor een lijst met beschikbare titels.

 

 

Servicevoorwaarden

 

VOORRAAD

Metalzone is geen typische webshop met gesloten deuren. Ons aanbod is verdeeld over onze verschillende winkels, wat maakt dat er enkele dagen overheen kunnen gaan voor we je volledige bestelling klaar hebben om te versturen. Alvast bedankt voor je begrip. We streven er steeds naar om je bestelde items zo snel mogelijk te bezorgen!
Het is ook mogelijk dat een bepaald item uitverkocht is voor we je bestelling kunnen vervolledigen. In dat geval zullen we je contacteren en kan je opteren om het item in kwestie na te laten leveren of een alternatief te kiezen.

 

 

VERZENDING

GRATIS VERZENDING binnen België voor bestellingen vanaf € 25,-!
Uitzonderingen: verzending van vinyl of CD-box. Omwille van hun omvang moeten LP’s en box sets automatisch als pakje verstuurd worden. Hiervoor moeten we verzendingskosten aanrekenen van € 7,-. DEZE KOST VALT WEG voor bestellingen vanaf 5 LP’s!

Metalzone richt zich nadrukkelijk op de thuismarkt België, maar we kunnen uiteraard ook versturen naar het buitenland. Hiervoor nemen we contact met je op om de exacte verzendingskosten mee te delen.

Bestellingen van € 200,- en meer worden automatisch aangetekend verzonden tenzij je aangeeft hier liever geen gebruik van te maken.

 

 

ACCOUNTS

Om te genieten van extra acties en een vlotte check-out bij je volgende bestellingen, voorzien we een systeem waarbij je een account aanmaakt. Dit kan je op de hoofdpagina van de webstore doen of bij het afsluiten van je bestelling.

 

 

BETALING

OPGEPAST: Goederen worden pas verstuurd nadat wij je betaling ontvangen hebben.
Betalen doe je makkelijk en veilig via PayPal, of je kan ook opteren voor betaling via overschrijving. Hiervoor ontvang je dan de nodige gegevens in de bevestigingsmail na het plaatsen van je bestelling.

 

Mocht je verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


We herhalen, als je in het buitenland woont (dat wil zeggen buiten de landsgrenzen van Belgiƫ), ga dan niet over tot betaling alvorens we contact met je hebben opgenomen met details over de verzendingskosten en dus het totaal van je bestelling! Indien we geen contact hebben gehad en je opteert vervolgens voor een terugbetaling in plaats van het bijbetalen van de verzendingskosten, zullen eventuele transactiekosten afgetrokken worden van het terugbetaalde bedrag.

 

Metalzone / LSP aanvaardt geen teruggave van goederen omwille van muzikale smaak.
Alle items verlaten ons pand in perfecte staat en worden stevig verpakt. Bijgevolg kunnen wij niet verantwoordlijk gesteld worden voor beschadigingen die werden toegebracht door derden nadat de zending verstuurd is.