Nieuws


2 + 1 PROMO
 

3 CD's kopen, 2 betalen!

Klik hier voor een lijst

met een MASSA titels

onder deze voorwaarde!

(Dit is een Excel file met de titels
alsook de spelregels. GO!)

Newsletter

Leuven

METALZONE LEUVEN / BOLSTER

Diestsestraat 219
3000 Leuven
Belgium

Tel: +32-(0)16-84.56.39

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingsuren

Dinsdag:
11:00-18:00
 
Woensdag:
11:00-18:00
 
Donderdag:
11:00-18:00
 
Vrijdag:
11:00-18:00
Zaterdag:
10:00-18:00
Eerste zondag van de maand:
13:00-18:00
 


Uitzonderlijk gesloten op dinsdag 4 juli.
 

Bereikbaarheid
 
Kom je met de wagen naar Leuven? Metalzone/Bolster bevindt zich in het “blauwe stadsdeel”. Vanaf de binnenring rij je best de Jean-Baptiste Van Monsstraat of de Bondgenotenlaan in, afhankelijk van waar je je auto liefst achterlaat.
 
Zoek je liever niet naar een parkeerplaats in de omliggende straten? Hieronder vind je de vier dichtstbijzijnde parkeergarages. Via de links krijg je alle nodige details, inclusief de tarieven.
 
Minckelersparking - J.P. Minckelersstraat 94 (P8 op het kaartje; makkelijkst bereikbaar via de Van Monsstraat)
 
Parking Diestsestraat – J.P. Minckelersstraat 35 (P9 op het kaartje; makkelijkst bereikbaar via de Van Monsstraat)
 
Parking De Bond – Martelarenplein 18 (P1 op het kaartje; bereikbaar via de tunnel onder het stationsplein op de ring)
 
Kinepolis (P7 op het kaartje; bereikbaar via de Bondgenotenlaan)

Voor alle informatie over andere invalswegen en parkings, kan je steeds terecht op de site www.vlotnaarleuven.be


Baal

 

METALZONE BAAL

Moorsemsestraat 107
3128 Baal
Belgium

Tel: +32-(0)497-44.71.03

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingsuren

Dinsdag:
10:00-18:00
 
Woensdag:
10:00-18:00
 
Donderdag:
10:00-18:00
 
Vrijdag:
10:00-18:00
 

 

 

 

Vosselaar

METALZONE VOSSELAAR

Antwerpsesteenweg 106
2350 Vosselaar
Belgium

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Na 18 jaar Metalzone in Vosselaar sloten we dit Kempense hoofdstuk af op 22 mei 2016. Met pijn in het hart uiteraard, want de deur achter ons dichttrekken van de winkel waar het hele Metalzone-verhaal begon, doen we allerminst met plezier. Helaas moet je soms beslissingen nemen die je liever niet neemt, in het dagelijkse leven maar zeker ook in het zakelijke leven.
Heel wat van onze kameraden trouwe klanten én mede-oprichters hebben hier begrip voor en kunnen één en ander mentaal en gevoelsmatig van elkaar loskoppelen. De enkelingen die ons al dan niet publiekelijk beschimpen voor deze op zich al moeilijke beslissing, moeten we er helaas bijnemen. Zo gaat het in de beste families, moet je maar denken, ook al koester je de ijdele hoop dat je eigen "familie" beter samenklit. We gaan er vanuit dat deze reacties hun oorsprong vinden in een gevoel van betrokkenheid en tegelijkertijd ook verwerking van een verlies, wat voor ondergetekenden vanzelfsprekend niet anders is. We trekken ons op aan de hartverwarmende steunbetuigingen en we blijven samen met onze vrienden strijden voor het voortbestaan van de door ons allen zo geliefde muziek in de twee winkels die we met evenveel inzet blijven bemannen en bevoorraden als de voorbije jaren.
 
Iedereen zal wel begrijpen dat deze sluiting een gevolg is van de algemene economische toestand en de ondergraving van de fysieke muziekdragers door allerlei online "services", om het zo maar te noemen. We hebben nooit een geheim gemaakt van onze afkeer van deze ontastbare media, maar helaas neemt dat het bestaan en effect ervan niet weg. Voeg daarbij de ligging van de winkel en het gradueel afnemende effect van concertbezoekers op de verkoopcijfers - en de daling van het aantal concerten en bezoekers ter plaatse an sich - en je hebt een dodelijke cocktail. Dat kan je in Vosselaar niet opvangen met de klandizie van toevallige passanten. We moeten hier geen geheim van maken; de meeste mensen konden deze conclusies zelf reeds trekken.
Als zaakvoerders ben je genoodzaakt en in wezen verplicht naar de harde cijfers te kijken en terug te plooien op de meest kosteneffectieve optie. We begrijpen heel goed dat mensen uit de buurt de winkel niet graag zien verdwijnen, en dat Metalzone Vosselaar steeds een speciale plek in jullie hart heeft gehad. Geloof ons, op beide vlakken is dat voor onszelf zeker niet minder het geval! Zoals gezegd; soms moet een mens noodgedwonen van zijn hart een steen maken en die bittere pil slikken...
 
We werpen de handdoek echter zeker niet in de ring, en verwelkomen je dan ook graag in onze winkels in Baal en Leuven. Via onze webshop hopen we een mooi alternatief te bieden voor wie niet (regelmatig) naar deze "stenen winkels" kan afzakken. Een doorgedreven herstructurering achter de schermen zou ervoor moeten zorgen dat we je daar voortaan sneller van dienst kunnen zijn. De gehele voorraad artikels blijft uiteraard beschikbaar. We sleutelen ook voortdurend aan bijkomende opties om je shopplezier op Metalzone.be zo groot mogelijk te maken. In de nabije toekomst kan je je onder meer aan een aardig onderdeel "pre-orders" verwachten. Hier bleek behoorlijk wat vraag naar te zijn, bovenop het huidige aanbod van de webshop die puur de items bevat die effectief in voorraad zijn.
Uiteraard blijft het ook gewoon mogelijk titels te bestellen die niét te vinden zijn in onze winkels, zowel de stenen als virtuele versies. Speciaal op zoektocht gaan naar CD's of LP's die je aan je collectie wil toevoegen is iets dat we steeds met veel plezier hebben gedaan, en deze individuele service blijft zeer zeker bestaan! Maak hier dus gerust gebruik van, want we blijven service hoog in het vaandel dragen!
 
In Leuven pasten we het Metalzone-concept een jaar geleden in een breder kader onder de noemer Bolster. Verwacht hier de komende maanden een verdrievoudiging van het huidige aanbod CD's, wat zal maken dat er in Leuven meer Metal te vinden zal zijn dan ooit tevoren in het afgelopen decennium!
 
Naar jarenlange gewoonte zal je Metalzone ook blijven tegenkomen op een aantal van de grootste Metalfestivals van de Lage Landen en op verschillende platenbeurzen. Graspop Metal Meeting, Alcatraz en Fortarock staan alvast op de planning gebetonneerd.
 
We bedanken graag nadrukkelijk alle klanten die jarenlang trouw Metalzone Vosselaar bleven bezoeken, en hopen te mogen rekenen op jullie begrip en toekomstige steun zodat we SAMEN onze strijd voor alle soorten Hardrock en Metal met overtuiging kunnen verderzetten. Join us en sluit de rangen!
 
Wim en Hans